به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر محمود احمدی نژاد دوشنبه (4 شهریور) در این جلسه ضمن ملاقات با مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سخنانی اظهار داشت: امروز دفتر تبلیغات اسلامی واحدی در کنار سایر واحدها و با فعالیتی محدود نیست بلکه تبدیل به درختی تنومند شده است که میوههای فراوانی به بشریت عرضه میکند .
رئیس جمهور با بیان اینکه فعالیتهای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اقداماتی درست و پایهای است، به مقوله مهم تبلیغ در فرهنگ اسلامی اشاره کرد و افزود: اگر پیام ما درست، به اندازه و به موقع به مخاطب برسد، رسالت خود را به خوبی انجام دادهایم.
دکتر احمدی نژاد تاکید کرد: مشکلات بشریت از آنجا ناشی شد که در طول تاریخ پیام حقیقت، یا به واسطه کوتاهی برخی ابلاغ کنندگان و یا توسط مانع تراشی دستهای فاسد به بشریت منتقل نشد.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: وقت آن فرا رسیده است که تبلیغ را امروز در عرصه جهانی عرضه کنیم؛ چرا که به فرموده امام راحل امروز جهان تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی است .
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه عطش فراگیری در سطح عالم نسبت به پیام حقیقت پدید آمده است، رفع حقیقی این عطش را به واسطه اخذ تعالیم الهی از مسیر اصلی یعنی اهل بیت عصمت و طهارت دانست و خاطر نشان کرد: در تبلیغ ارزشهای الهی و اسلامی باید بدانیم که ارزشهای ما متعلق به تمام بشریت بوده و نباید آن را در انحصار طیفی خاص قرار دهیم ؛ چرا که اسلام دینی جهانی برای هدایت تمام بشریت است. همچنین پیامبر ما ، پیامبر همه بشریت و قرآن نیز برای تمام بشریت نازل شده است .
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در تبلیغ باید نقطه مقصود و نهایی با شفافیت و به روشنی برای مخاطبان مشخص شود، خاطر نشان کرد: طراحی نظام سلطه به گونهای صورت گرفته است که مفاهیم ارزشمند دینی تاثیر خود را بر مخاطبان از دست بدهد و حقیقت منحرف شود .
وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: باید کشور را با ادبیات دینی اداره کنیم و متوجه باشیم که نحوه اداره و مدیریت ما هم باید بر پایه ادبیات دینی باشد.
دکتر احمدی نژاد به تدوین برنامهریزیها و جهت گیریهای برنامه پنجم توسعه کشور اشاره کرد و گفت: باید در متن برنامهریزیها مفاهیم عمیق دینی به کار برده شود؛ چرا که معتقدیم در ورای ادبیات دینی، مفهومی عمیق و مکتبی آمیخته با معنویت و هدایت نهفته است.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد : امروز در معرض سیل تهاجم مادی گرایان عالم هستیم ، به طوری که حتی به زبانهای گوناگون در اعماق دانشگاههای ما رسوخ پیدا کردهاند که در این فضا باید با ادبیات دینی و عمیق فرهنگی در عرصههای مدیریتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی وارد شویم و این وظیفه اصلی نهادهایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت با تمام وجود در خدمت نهادهای فرهنگی قرار دارد، به کمک های شایان توجه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در تدوین برنامه پنجم توسعه کشور اشاره کرد و با تشکر از این نهاد فرهنگی گفت: این هماهنگی و همکاری باید در کلیه فعالیتها تداوم یابد تا نحوه اجرا و برنامهریزی اسلامی به الگویی برای جهانیان تبدیل شود.
دکتر احمدی نژاد در ادامه خاطر نشان کرد: بسیاری از اقدامات دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم منحصر به فرد است و دولت به عنوان وظیفه دینی و انقلابی از آن حمایت و پشتیبانی میکند.
پیش از سخنان رئیس جمهور ، حجت الاسلام والمسلمین ربانی، مدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به تاریخچه تشکیل این نهاد توسط جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم برای حرکت در مسیر اهداف ترسیم شده امام راحل در سال 1358 ، به حمایتهای جدی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری از این نهاد اشاره کرد و سیر فعالیت این مجموعه را در پنج دوره زمانی به استحضار رئیس جمهور رساند.
تدوین اسناد بالادستی، گسترش کیفی تبلیغ معارف اسلامی، تاسیس مراکز آموزشی در جهت کارآمدسازی امر تبلیغ ، فراگیر سازی تبلیغ در میان کودکان، نوجوانان، جوانان و میانسالان با استفاده از ابزار نو و به روز و حرکت در مسیر مقابله با تهاجم فرهنگی از جمله فعالیتهای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اعلام شد.